Geriatrische revalidatie

De kunst van 'ferm kwiek' te blijven

Impressies

“Die is nog ferm kwiek.” Het is een heel kleurrijke uitdrukking als je iemand tegenkomt die een dagje ouder is en toch nog vlot en vrolijk door het leven stapt. Een dagje ouder worden betekent vaak dat het allemaal wat stijver en stroever gaat. Met het ouder worden doen zich vaak bepaalde moeilijkheden voor. Het kan zijn dat je minder mobiel wordt. Soms moet je voor bepaalde taken hulp vragen. En ook eenzaamheid loert vaak om de hoek.

Eén van de grootste wensen die je vaak hebt op latere leeftijd is dat je zo lang mogelijk, op een veilige manier, zelfstandig thuis wil blijven wonen. Bij praktijk LinK gaan we je helpen om dit te verwezenlijken.

Je krijgt een oefenprogramma op maat (voor in de praktijk, maar ook voor thuis) om je mobiliteit, spierkracht, evenwicht, conditie en zelfredzaamheid zo sterk mogelijk te stimuleren. Stappen, heffen, je evenwicht bewaren, dingen die je kan gebruiken in het leven van alledag. Misschien vind je het ook wel fijn om in groep te oefenen, om samen met andere mensen je spieren en je geest actief te houden.

Geriatrische revalidatie heeft een positieve impact op je dagelijks leven. Terug zelf te voet naar de winkel, elke ochtend normaal van de trap komen of je kleinkind op je schoot kunnen nemen. Ook al word je een dagje ouder, we kunnen er echt wel aan werken dat dit nog binnen je bereik ligt.

Onze partners

LinK: ‘de schakel tussen vandaag en een gezonder morgen’
Riemsterweg 149
3742 Bilzen
België
+32 89 24 51 99
info@linkine.be
© 2024 Kinepraktijk LinK - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld door Webmatic

This is a heading.